Vi holder stengt i uke 30 og 31. Selvfølgelig er det mulig å sende oss e-post likevel, men forvent lengre responstider enn vanlig.

Takk til alle som besøkte oss på Nordbygg!

av Caisa Ekenberg

April 24, 2024
Geometra

Etter fire intense dager på Nordbygg forrige uke, har vi nå landet tilbake i hverdagen med masse ny energi. En stor takk til deg som besøkte vår stand! Vi hadde gleden av å vise den neste generasjonen av Geometra til mange nysgjerrige besøkende. Nå har vi fullt fokus på å lansere Geometra 5 så snart som mulig.

Vår CFO, Christoffer Schmidt, oppsummerer messen:

"Vi hadde mange besøkende på standen og fikk veldig god respons på nyhetene som kommer i Geometra 5. Å møte nye mennesker og bransjekolleger er selvfølgelig veldig gøy! De nye objektmalene som kommer i neste generasjon av Geometra ble tatt imot med stor positivitet. Malene gjør det blant annet mulig å måle på ferdige byggdeler som du selv definerer i malen. Dette betyr at du slipper å angi byggdeler i radene for hver måling. Det vil være til stor hjelp og spare tid for den som måler og mengder", sier Christoffer.

Besøkende på standen vår som ville ha en demo av Geometra 5 og se alle de nye funksjonene som kommer i programvaren.

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kanskje er du en av de besøkende som fikk en forhåndsvisning av Geometra 5 på standen vår og ønsker å stille flere spørsmål? Eller hadde du ikke muligheten til å delta på Nordbygg, men vil gjerne motta informasjon fra oss i etterkant? Ta kontakt med oss! info@rukkor.com

Neste
-
Tidligere
-